Biblioteket i Vestby skal flytte og stenger i flytteperioden

Biblioteket i Vestby skal flytte og stenger i flytteperioden

Biblioteket stenger snart for flytting. Siste åpningsdag er lørdag 1. april. Det vil være stengt til vi åpner i det nye Vestby kulturkvartal.

Biblioteket stenger snart for flytting. Siste åpningsdag er lørdag 1. april. Det vil være stengt til vi åpner i det nye Vestby kulturkvartal, i Rådhusgata 14.

Vestby kulturkvartal har offisiell åpning fredag 1. september.

Du kan ha lånet til vi åpner igjen

Har du bøker hjemme? Du kan forlenge lånetiden ved å logge deg på hjemmesiden vår eller kontakte oss på e-post. Vil du likevel levere, levér i innleveringskassa (venstre side for gitterporten) i midlertidige lokaler i Vestby storsenter. Låner du bøker nå, før vi stenger, kan du ha bøkene til vi åpner igjen til høsten.

Unntak

Lån fra andre bibliotek vil bli purret, dette er utenfor vår kontroll. Levér i innleveringskassa innen innleveringsfristen, eller send oss en e-post så kan vi prøve å fornye for dere.

Nye bøker

Bøker som utgis i perioden vi har stengt, og som du allerede har bestilt, vil du få hentemelding på som vanlig. Disse bøkene må du hente i Son bibliotek.

Sommerles  

Det blir selvfølgelig sommerles i år også, men premiene må hentes på Son bibliotek. Det er heldigvis også mulig å hente ut premier på stort sett alle andre bibliotek i landet dersom du ønsker det. Eller, om du gleder deg masse til det flotte nye biblioteket åpner, så kan du hente ut premier der til høsten.

Son bibliotek

Son bibliotek holder åpent som vanlig. Åpningstider og kontaktinformasjon er på hjemmesiden vår.

Søk

Språkvelger